SENNHEISER D 10 OFFICE HEADSET.

De Sennheiser D10 USB is speciaal ontworpen voor kantoorprofessionals die veel bellen via PC of laptop. Dankzij het gestroomlijnde design is de D10 de hele dag comfortabel te gebruiken. Geniet van uitstekend geluid en een maximaal draadloos bereik van 55 meter.

Eigenschappen Sennheiser D10 USB

Professionele enkeloors headset voor pc/softphone
Uitstekende HD-audio met Sennheiser Voice Clarity
Direct aan te sluiten op uw computer via USB
Digital Signal Processing om echo en ruis te verminderen
Stabiel basisstation met magnetisch bevestigingsstuk
2 draagstijlen: over het hoofd of om het oor
Maximaal draadloos bereik 180m (op kantoor 55m)
Binnen 1 uur 100% opgeladen
Maximale spreektijd 12 uur

SENNHEISER D 10 OFFICE HEADSET.

De D 10-serie biedt de keuze uit 3 draagstijlen. Kies tussen een eenzijdige hoofdband, oorhaak of nekband. Alle headsets zijn geschikt voor zowel links als rechts oor dragen en kunnen worden gecombineerd met hetzelfde basisstation. De nekband is verkrijgbaar als een optioneel accessoire.

Dankzij intelligent snel opladen leveren de headsets uit de D 10-serie een volledige gesprekstijd voor een comfortabele, zorgeloze verbinding op kantoor. Gedurende de gehele werkdag.

SENNHEISER VOICE CLARITY.

Voor de best mogelijke communicatie tussen beller en luisteraar, verbetert Sennheiser Voice Clarity op unieke wijze de belangrijkste frequenties en details van de menselijke stem. Voor de beller is het geluid helderder, waardoor ze de nuances in het gesprek kunnen horen – en voor de luisteraar stuurt een ruisonderdrukkende microfoon het helderste signaal om de verstaanbaarheid te verbeteren. In combinatie resulteert dit in betere, natuurlijker klinkend gesprek waarbij geen belangrijke details verloren gaan.

ONZE PARTNERS.

Partners Logicomm