ZAKELIJK INTERNET. ONAFHANKELIJK EN BETROUWBAAR.

Met LOGICONNECT™ zakelijk internet leveren wij een dienst om veilig gesprekken over het internet te kunnen voeren. Wij leveren de nieuwste techniek als het aankomt op internet en beveiliging. Je haalt de nieuwste technologie in huis op het gebied van hoogwaardige managed zakelijke DSL- en glasvezelnetwerken. 

De opkomst van flexibel werken zorgt bij veel organisaties voor een toenemende behoefte aan hogere maar bovenal stabiele internetsnelheden voor zakelijk internet, zowel op kantoor als op de thuiswerkplek. Wij zorgen met onze zakelijke internetverbindingen voor zorgeloos internetten, zakelijk voip bellen en het gebruik van onze clouddiensten.

  • NIEUWSTE TECHNIEK

    Wij maken gebruik van de nieuwste internettechnieken waarmee je veilig over het internet kunt bellen met onze zakelijke voip oplossingen.

  • VASTE IP-ADRESSEN

    Maak gebruik van een vast IP adres voor eigen gebruik. Handig voor veilig gebruik van uw eigen mail en web server hosting, alarm of kassasystemen.

  • ZORGELOOS OVERSTAPPEN

    Wij regelen jouw overstap. Advies op maat en jouw pakket altijd professioneel aangesloten door een monteur.

ONZE MEERWAARDE. JOUW SUCCES.

INNOVATIEF EN SPECIALIST

Specialisten met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van telefonie. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 beoordelen.

SUPERIEURE SERVICE EN SUPPORT

Een goede service richting jou als klant is ons belangrijkste uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het gehele implementatie proces krijg je de beschikking over een een team die de overgang naar Logicomm® begeleiden. Wanneer je eenmaal actief bent kun je rekenen op de beste support denkbaar.

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, Betrouwbaarheid is in elk opzicht belangrijk en daarom werken wij alleen samen met partners die dezelfde die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Logicomm®.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: