Wanneer jarenlange ervaring op het gebied van telecommunicatie, klantcontact en het coachen van mensen samenkomt, dan mag je met recht trots zijn. Niet in de zin van direct betalende klanten, maar vanwege het feit dat een groep mensen, ondernemers, elkaar snappen. Een groep mensen die elkaar aanvullen in competenties, gedrag en emotie.

Als ondernemend individu wil je altijd het maximale voor jezelf en voor je klanten. Daar ben je als het goed is een onderneming voor begonnen. Niet? En gedurende je carrière als ondernemer loop je tegen zaken aan waar je gewoon hulp bij kan gebruiken. En zulke momenten zijn feitelijk het meest cruciaal voor vooruitgang. Je durft jezelf open te stellen aan anderen, je uitdaging te delen en open te staan voor (kritische) feedback van anderen.

En IT-consultants mooie verhalen vertellen.

Waarom schrijf ik dit? Wel. De uitdaging in de businesscase Logicomm zit in de diversiteit aan onderdelen die samen moesten komen. Verschillende competenties, ondernemers en verschillende visies die je wil laten samensmelten. Het is een zoektocht naar de gemene deler. En dat had tijd nodig. Zware gesprekken, harde woorden zijn er gebruikt om te duiden waar het in deze businesscase om draait. Hoe wij disruptief kunnen zijn in een wereld die behept is met techniek. Waar eentjes en nulletjes de klok slaan. En IT-consultants mooie verhalen vertellen. En de oplossing topzwaar is. Terwijl het om de mens moet gaan. Volgens ons.

Tijd voor verandering. Logicomm ziet het levenslicht. De eerste reacties zijn veelbelovend. De eerste klanten sluiten we inmiddels aan. Ondernemers die vooruitgang willen door inzicht in de (communicatie)data van hun onderneming. Waar processen kunnen worden aangepast. Technologie geoptimaliseerd en mensen getraind. Zonder bullshit-bingo en langdurige trajecten.

Als klap op onze vuurpijl is er de nominatie voor de Telecom Inspirience Awards. In de categorie ‘Spotlight’ vanwege ons unieke concept waarbij wij strijden tegen onbereikbaarheid. Dan, ja dan, mogen wij met recht trots zijn op de veelbelovende start van Logicomm.