De Logicomm® Bereikbaarheids Bingo Seminar & Connect-Memory

In samenwerking met ONDERNEMERS IN BEDRIJF organiseert Logicomm op deze avond een interactieve workshop & bingo over jouw bereikbaarheid als bedrijf! Vaak is het zo dat bedrijven minder goed bereikbaar zijn dan ze zelf denken. Extra speciaal is dat je je bereikbaarheid gedurende een maand voor deze avond gratis kunt laten testen! Meld je hieronder via het aanmeldformulier aan om jouw bedrijf te testen.

Op de avond zelf zijn er leuke prijzen te verdienen tijdens de bereikbaarheidsbingo. Kortom, een avond die je niet wilt missen! Geef je op tijd op, en doe mee aan de gratis aangeboden test op jouw bereikbaarheid. Naast de interactieve workshop bieden wij de mogelijkheid aan verbindingen te creëren middels het spel connect-memory.

Waar & Wanneer

Datum: Donderdag 28 juni 2018
Tijd: 19:00-22:00u
Locatie: wordt nog bekend gemaakt

SPELREGELS:

Na aanmelding nemen wij telefonisch contact op voor aanvullende informatie voor het onderzoek. Tijdens dit gesprek leggen wij ook uit wat je wel en niet kunt verwachten van het onderzoek.

AANMELDEN GRATIS BEREIKBAARHEIDSONDERZOEK

ONZE DIENSTEN. JOUW SUCCES.

LOGICLOUD™ HOSTED VOIP PLATFORM

Communicatie is cruciaal als jouw klanten centraal in jouw bedrijf staan. Logicomm levert overzichtelijke en geïntegreerde communicatietools en houden jouw bedrijf meetbaar bereikbaar.

LOGIC™ RAPPORTAGE

Proactief besluiten nemen en vooruitkijken. Dit in plaats van achteraf beoordelen over datgene wat je niet meer veranderen kunt, de bereikbaarheid van jouw organisatie.

LOGICARE™ TELEFOONSERVICE

Onderzoek wijst uit dat van 790 onderzochte bedrijven, 30% van deze bedrijven niet bereikbaar zijn. En daarvan bellen maar 7 bedrijven daadwerkelijk terug. Maar dat komt vast niet voor in jouw bedrijf.

LOGICONNECT™ INTERNET

Al onze diensten leveren wij via onze eigen datacommunicatie- en virtuele serverdiensten. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen die nodig is om jouw bedrijf bereikbaar houden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: