Logicomm® levert Machine-to-Machine (M2M) en Internet of Things (IoT) simkaarten van KPN en Tele2, met daarbij de focus op flexibiliteit, veiligheid, inzichtelijkheid en snelle support. Welke provider en abonnementsvorm uit ons aanbod voor het meest geschikt is, zal afhankelijk zijn van jouw eisen en wensen.

Meetbaar. Bereikbaar.

MOBIELE DATA VERBINDINGEN.

  • Is er een nationale of internationale multi-netwerk simkaart nodig?
  • Hoeveel data gaat er verbruikt worden in een maand?
  • Welke type data (2G/3G/4G) gaat er gebruikt worden, SMS, voice, of GSM data (CSD)?
  • Dient de gegevensoverdracht over een onbeveiligde of beveiligde verbinding te lopen?
  • Etc

Op basis van een aantal voorwaarden en antwoorden op vragen, maken wij een voorstel waardoor onze Machine-to-Machine (M2M) en Internet of Things (IoT) simkaarten altijd passen binnen jouw organisatie.

Interesse in meer informatie over onze oplossingen? of een op maat gemaakte offerte? Neem dan direct contact met ons door het formulier in te vullen of te bellen met 088-7898880.

2 + 0 = ?

ONZE MEERWAARDE. JOUW SUCCES.

INNOVATIEF EN SPECIALIST

Specialisten met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van telefonie. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 beoordelen.

SUPERIEURE SERVICE EN SUPPORT

Een goede service richting jou als klant is ons belangrijkste uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het gehele implementatie proces krijg je de beschikking over een een team die de overgang naar Logicomm® begeleiden. Wanneer je eenmaal actief bent kun je rekenen op de beste support denkbaar.

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, Betrouwbaarheid is in elk opzicht belangrijk en daarom werken wij alleen samen met partners die dezelfde die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Logicomm®.

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: