Partners Logicomm

TRANSPARANTE ZAKELIJKE MOBIELE TELEFONIE

Logicomm® is anders als het aankomt op mobiele telefonie. Ja, wij leveren alle diensten van de bekende netwerkoperators. Ook de levering van smartphones en tablets behoort tot de mogelijkheden. Wat ons anders maakt is dat wij alle airtime vergoedingen, cash backs en percentagevergoedingen, die normaal gesproken door de mobiele operator aan Logicomm® gegeven worden, naar jou als klant gaan. En daar zijn we trots op.

Bij het leveren van de abonnementen voor mobiele telefonie en data, zal Logicomm® als inkoper optreden en namens jouw bedrijf in gesprek gaan met de mobiele operators. Op deze manier zijn wij in staat om de best passende oplossing voor jouw bedrijf te realiseren. Voor deze inkoopdienstverlening betaal jij als klant een vast bedrag per gebruiker per maand. Transparant en overzichtelijk. Elk jaar weer.

  • 100% KICKBACK VOOR JOU ALS KLANT

    Inzicht in cashbacks en airtime-vergoedingen welke normaal gesproken door operators aan hun partners worden uitbetaald.

  • JIJ HUURT ONS IN

    Wij leggen alle vergoedingen op één hoop, geven het terug aan jou. Logicomm® wordt dus niet door de provider betaalt maar door jou als klant.

  • GEGARANDEERD ONAFHANKELIJK ADVIES

    Het grootste pluspunt: door dit bijzondere inkoopmodel krijg je bij Logicomm® gegarandeerd onafhankelijk advies, waar je het beste antwoord krijgt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.”

VRIJBLIJVEND ADVIES OF MEER INFORMATIE?

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: