Actuele berichtgeving rondom incidenten, gepland- maar ook onvoorzien onderhoud aan het netwerk worden hier beschikbaar gesteld. Voor het persoonlijk ontvangen van updates nodigen we je uit om je in te schrijven voor onze e-mailmeldingen.

Zakelijke telefonie

ToestelregistratiesOperationeel
Inkomende gesprekkenGedeeltelijke storing
Uitgaande gesprekkenGedeeltelijke storing
GespreksfunctionaliteitenGedeeltelijke storing
Belplannen en belplan functionaliteitenGedeeltelijke storing
Organisatie panelGedeeltelijke storing
Gebruikers panelGedeeltelijke storing

BEREIKBAARHEID VS. BESCHIKBAARHEID.

1
2
3
Rapportage zakelijke telefonie
1

Hoeveel gemiste gesprekken zijn commercieel interessant?

2

Neem ik de gesprekken binnen de afgesproken tijd op?

3

Handelen wij onze gesprekken op tijd af?

Met LOGIC haal je een tool in huis die het mogelijk maakt om succesvol te communiceren. Klantcontact is een essentieel onderdeel van de strategie binnen jouw onderneming. Althans dat zou het moeten zijn.

Met ons smart(er) netwerk meten wij continu jouw bereikbaarheid en beschikbaarheid. En geven wij, proactief, (confronterend) advies. En helpen jou efficiënter met jouw communicatieoplossingen omgaan. Wil je een demo van onze aanpak? Of graag in contact komen met een aantal referenties?

ONZE MEERWAARDE. JOUW SUCCES.

INNOVATIEF EN SPECIALIST

Specialisten met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van telefonie. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 beoordelen.

SUPERIEURE SERVICE EN SUPPORT

Een goede service richting jou als klant is ons belangrijkste uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het gehele implementatie proces krijg je de beschikking over een een team die de overgang naar Logicomm® begeleiden. Wanneer je eenmaal actief bent kun je rekenen op de beste support denkbaar.

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, Betrouwbaarheid is in elk opzicht belangrijk en daarom werken wij alleen samen met partners die dezelfde die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Logicomm®.

WEBLOG / LAATSTE NIEUWS / REFERENTIES

Click-to-Dial
Tele2 Zakelijk gaat op in T-Mobile Ondernemen

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: