Tele2 Business Partner Zakelijk

Tele2 Business Partner Zakelijk

Zakelijk business partner van Tele2 

Tele2 en Logicomm® zijn business partners en daar zijn wij trots op. Een mobiel abonnement met ongelimiteerd alles. Overal. En allemaal voor een vast bedrag per maand, dus geen verrassingen achteraf. Met Unlimited van Tele2 heeft u onbeperkt ondernemen binnen handbereik. 

Bizar goedkoop en bijna niet te geloven. Voor slechts € 20,66 per maand bel je onbeperkt in en naar EU landen en zelfs naar de USA blijft binnen jouw bundel! Daarnaast krijg je de beschikking over het snelste 4G netwerk van Nederland. Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Het netwerk van Tele2 is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is het netwerk schandalig snel, Tele2 heeft ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. En bovendien wordt de kwaliteit van het netwerk beoordeeld met een score van 9.2!

Tele2 heeft altijd een goed aanbod

Het aanbod van mobiele telefoons en zakelijke abonnementen bij Tele2 is groot. Dus wil je voor het hele bedrijf of een aantal medewerkers een nieuwe zakelijke telefoon kopen? Neem dan vooral contact met ons op.

UNLIMITED SIM ONLY - €20,66 PER MAAND

5 + 2 = ?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: