Een professioneel onthaal

Han en Giuseppe van Logicomm zorgen ervoor dat hun klanten goed bereikbaar zijn. Helaas is het niet altijd mogelijk dat de telefoon direct door een collega wordt beantwoord. In dat geval krijg je een professionele stem aan de lijn, die je welkom heet bij het bedrijf. Logicomm vindt het belangrijk dat het een professioneel onthaal is en keurt het niet goed dat ‘Janny van de boekhouding’ het ‘bandje’ inspreekt. Daarom benaderden zij mij.

De stem van vele merken en bedrijven

Ik ben Nienke van der Haak en ondertussen ben ik al 8 jaar professioneel voiceover. Ik verleen mijn stem aan vele merken en bedrijven. Zo deed ik een elearning voor Hema, Rituals en verzorgde ik infomercials voor Windows, Monuta en vele anderen. Samen met Logicomm heb ik een set teksten ingesproken die de klanten voor hun telefoonsysteem kunnen gebruiken. Uiteraard zijn er soms klanten die meer maatwerk willen en voor hen spreek ik dan in no time de gewenste teksten in!

Deskundig advies

Ik vind mijn werk geweldig: zoveel verschillende klussen en klanten! Als voice-over werk ik in heel Nederland. Sterker nog ik heb ook klant in Londen, Californië en Frankrijk. Misschien vind ik het juist daarom wel leuk om ook Twentse klanten te hebben. Klanten die ik ook nog eens zie, en waar je makkelijk even kan binnenwaaien voor een kop koffie. Extra leuk dus om met Giuseppe samen te werken! Op deze manier verbinden we onze beide professies en versterken we elkaar. Dat vind ik nu mooi werk! Wil je meer van mij weten of ook je video, e-learning of promo door mij laten inspreken? Kijk dan op www.VoiceOverNienke.nl.

En uiteraard verzorg ik samen met Logicomm jouw professionele telefoonsysteem!

DEEL DIT STUK!