MKB Plein opent haar eerste vestiging

In regio Overijssel is de eerste vestiging van het MKB Plein van start gegaan. Voor het einde van 2020 worden er nog veertien vestigingen geopend, waar ondernemers in alle fases van hun bedrijf terecht kunnen voor hulp op alle fronten.

Het idee is om iedereen die een bedrijf start of is gestart, de mogelijkheid te geven om te groeien. „Door samen te werken met ‘suppliers’, bedrijven met gevestigde namen in de regio, kunnen we alle mogelijke hulp aanbieden”, stelt Vincent Jansen, bedenker en CEO van het MKB Plein. „Een ondernemer hoeft niet alles zelf te doen, en kan dat ook niet. Door gebruik te maken van ons netwerk, is alles voor handen wat nodig is om van het bedrijf een succes te maken.”

MKB’ers kunnen dus kortom naar één loket

Bedrijven als Logicomm hebben zich naast zo’n dertig anderen aangesloten als supplier. „Het mooie aan het MKB Plein is dat bedrijven die zich al gevestigd hebben, hun diensten aanbieden aan starters en scale-ups”, zegt Lennart Dogger, algemeen directeur. „Als je geen kaas gegeten hebt van administratie, gebruik je onze dienst daarvoor. Wil je een campagne starten, bieden we je die en als je je algemene voorwaarden juridisch wilt laten checken of hulp nodig hebt bij het uitzetten van een vacature, kan dat ook. MKB’ers kunnen dus kortom naar één loket voor alles wat nodig is. En: de kosten voor het gebruik van de diensten, kunnen betaald worden uit de winst die gemaakt wordt, want die garanderen we.

Meer informatie over het MKB Plein? www.mkbplein.com of lees het artikel in het AD.

DEEL DIT STUK!