MICROSOFT OFFICE 365.

Met Office 365 krijg je de beschikking over een compleet pakket aan applicaties uit de cloud waarmee jij en jouw collega’s altijd en overal kunnen werken. Maak, bewerk en deel Word-, PowerPoint-, Excel- en OneNote-bestanden in de cloud en blijf op de hoogte van de bestandswijzigingen van iedereen, zelfs als deze tegelijkertijd zijn aangebracht.

Office 365 voldoet uiteraard aan alle wetgeving over veiligheid en privacy, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) waarbij we bedrijfsgevoelige gegevens bewaren in ISO gecertificeerde datacenters.

Online werkplek

Wil je Office 365 ook gebruiken in combinatie met jouw online werkplek? Dan kan dat simpel geregeld worden omdat jouw data altijd online beschikbaar is en iedereen met de laatste informatie aan het werk kan. 

  • Flexibiliteit

    Office 365 is te benaderen vanaf elk device en op elke locatie.

  • Ontzorging en gemak

    Met Office 365 beschik je altijd over de laatste versies van het Office pakket.

  • Vaste kosten

    De kosten voor hardware onderhoudscontracten, beheer, updates en licenties niet langer van toepassing.

PLANNEN OM JE WERKPLEK TE OPTIMALISEREN?

ONZE MEERWAARDE. JOUW SUCCES.

INNOVATIEF EN SPECIALIST

Specialisten met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van telefonie. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 beoordelen.

SUPERIEURE SERVICE EN SUPPORT

Een goede service richting jou als klant is ons belangrijkste uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het gehele implementatie proces krijg je de beschikking over een een team die de overgang naar Logicomm® begeleiden. Wanneer je eenmaal actief bent kun je rekenen op de beste support denkbaar.

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, Betrouwbaarheid is in elk opzicht belangrijk en daarom werken wij alleen samen met partners die dezelfde die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Logicomm®.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: