TELEFOONSERVICE. 100% BEREIKBAAR.

Met LOGICARE™ leveren wij 100% telefonische bereikbaarheid. Onze telefoonservice heeft als primaire doel het optimaliseren van klantcontact. Hierbij helpen wij jou en jouw medewerkers binnen het gehele spectrum van de onderneming: van prospect tot en met vaste klant. Professioneel, zakelijk, betrokken. 

Het is niet altijd mogelijk om ieder telefoongesprek aan te nemen. Met LOGICARE™ telefoonservice ben je toch altijd bereikbaar. Door het juist inrichten van de communicatieomgeving is het mogelijk om gesprekken die dreigen verloren te gaan, door ons over te laten nemen. Waarbij onze telefonistes een bericht aannemen of doorverbinden naar de juiste medewerker binnen jouw organisatie.

Onze telefoonservice is ook beschikbaar in het Duits en Engels. Als jij bijvoorbeeld Duits- of Engelstalige klanten, cliënten of relaties hebt, kunnen wij hen op de juiste manier te woord staan.

  • PERSOONLIJK

    Geen telefoontikkertje of voicemail berichten die te laat beluisterd worden maar persoonlijk contact met en voor jouw klanten.

  • AUTOMATISCH

    Een telefoonservice is uiterst flexibel en wordt automatisch ingeschakeld wanneer dit nodig is. Bijvoorbeeld voor pieken in telefoonverkeer, tijdens lunchpauzes of buiten kantoortijden.

  • IDENTITEIT

    Volledig behoud van de eigen identiteit: één gezicht naar buiten door integratie met CRM en ERP pakketten binnen jouw bedrijf. We kennen jouw klant.

BEREIKBAARHEID VS. BESCHIKBAARHEID.

1
2
3
Rapportage zakelijke telefonie
1

Hoeveel gemiste gesprekken zijn commercieel interessant?

2

Neem ik de gesprekken binnen de afgesproken tijd op?

3

Handelen wij onze gesprekken op tijd af?

Met LOGIC haal je een tool in huis die het mogelijk maakt om succesvol te communiceren. Klantcontact is een essentieel onderdeel van de strategie binnen jouw onderneming. Althans dat zou het moeten zijn.

Met ons smart(er) netwerk meten wij continu jouw bereikbaarheid en beschikbaarheid. En geven wij, proactief, (confronterend) advies. En helpen jou efficiënter met jouw communicatieoplossingen omgaan. Wil je een demo van onze aanpak? Of graag in contact komen met een aantal referenties?

ONZE MEERWAARDE. JOUW SUCCES.

INNOVATIEF EN SPECIALIST

Specialisten met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van telefonie. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 beoordelen.

SUPERIEURE SERVICE EN SUPPORT

Een goede service richting jou als klant is ons belangrijkste uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het gehele implementatie proces krijg je de beschikking over een een team die de overgang naar Logicomm® begeleiden. Wanneer je eenmaal actief bent kun je rekenen op de beste support denkbaar.

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, Betrouwbaarheid is in elk opzicht belangrijk en daarom werken wij alleen samen met partners die dezelfde die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Logicomm®.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: