HET BEREIKBAARHEIDSONDERZOEK.

Telefonische bereikbaarheid moet bedrijven veel waard zijn. Trendwatcher Igor Beuker gaf aan dat, telefonische bereikbaarheid belangrijker dan ooit’ is. Onderzoeken wijzen nog steeds uit dat de telefonische bereikbaarheid van bedrijven verslechterd.

In navolging van deze artikelen en het feit dat telefonische bereikbaarheid de belangrijkste pijler van Logicomm® is, bieden wij bedrijven een forse korting voor het bereikbaarheidsonderzoek aan. Jij wil namelijk weten hoe jouw bedrijf telefonisch bereikbaar is. Wij meten altijd kwalitatief, dus geen geautomatiseerd systeem. En voor een lange periode van ten minste 4 weken. Dit om een volledig beeld te krijgen van de telefonische bereikbaarheid waarbij ook de klantgerichtheid van medewerkers aan bod komen.

Wanneer mogen wij jullie testen?

Vul de gegevens in op het aanmeldformulier en wij nemen na ontvangst van het formulier contact met jou op om het proces door te nemen. 

WAT REGISTREREN WE TIJDENS HET ONDERZOEK?

  • Datum en tijdstip van contact.
  • Met welke medewerker(s) hebben we persoonlijk contact?
  • Hoe lang duurt het voordat we persoonlijk contact hebben met een medewerker?
  • Wat is de gemiddelde gespreksduur van alle gesprekken?
  • Hoe vaak worden we tijdens het onderzoek in de wacht gezet?
  • Wat is de gemiddelde wachttijd tijdens het onderzoek?

In overleg zijn andere meetpunten op te nemen in het onderzoek. Afhankelijk van de hoeveelheid en de moeilijkheidsgraad kunnen er kosten in rekening gebracht worden.

MELD JOUW BEDRIJF AAN!

2 + 1 = ?

ONZE MEERWAARDE. JOUW SUCCES.

INNOVATIEF EN SPECIALIST

Specialisten met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van telefonie. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 beoordelen.

SUPERIEURE SERVICE EN SUPPORT

Een goede service richting jou als klant is ons belangrijkste uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het gehele implementatie proces krijg je de beschikking over een een team die de overgang naar Logicomm® begeleiden. Wanneer je eenmaal actief bent kun je rekenen op de beste support denkbaar.

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, Betrouwbaarheid is in elk opzicht belangrijk en daarom werken wij alleen samen met partners die dezelfde die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Logicomm®.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: