STORING

Helaas is er op dit moment een verstoring op het platform waarbij het kan zijn dat klanten niet kunnen uitbellen en inkomend niet bereikbaar zijn. Onze technici zijn op de hoogte en werken aan een oplossing.

Logicomm® levert communicatieoplossingen met een unieke aanpak. Zoals wij het zelf zeggen ‘wij trekken ten strijde tegen onbereikbaarheid’. Met onze totaalaanpak kunnen wij zakelijke telecommunicatie bij bedrijven aantoonbaar succesvoller maken.

Echte bereikbaarheid draait niét om functionaliteiten maar om een integrale aanpak bij jouw bedrijf, waarbij we kijken naar de organisatiestructuur, de bedrijfsprocessen, technologie en het gedrag van werknemers. Met het aanpassen van deze vier belangrijke onderdelen, verhoog je de bereikbaarheid van zakelijke telefonie. En uiteindelijk ook de omzet en marge. Meetbaar.

Wil je meer informatie over onze aanpak of wil je een keer koffie drinken? Neem dan contact met mij op, ik kom graag langs voor een persoonlijk gesprek.

ONZE PARTNERS.

Partners Logicomm

BEREIKBAARHEID VS. BESCHIKBAARHEID.

1
2
3
Rapportage zakelijke telefonie
1

Hoeveel gemiste gesprekken zijn commercieel interessant?

2

Neem ik de gesprekken binnen de afgesproken tijd op?

3

Handelen wij onze gesprekken op tijd af?

Met LOGIC haal je een tool in huis die het mogelijk maakt om succesvol te communiceren. Klantcontact is een essentieel onderdeel van de strategie binnen jouw onderneming. Althans dat zou het moeten zijn.

Met ons smart(er) netwerk meten wij continu jouw bereikbaarheid en beschikbaarheid. En geven wij, proactief, (confronterend) advies. En helpen jou efficiënter met jouw communicatieoplossingen omgaan. Wil je een demo van onze aanpak? Of graag in contact komen met een aantal referenties?

ONZE MEERWAARDE. JOUW SUCCES.

INNOVATIEF EN SPECIALIST

Specialisten met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van telefonie. Dit heeft geresulteerd in vele tevreden klanten verspreid door heel Nederland die onze dienstverlening gemiddeld met een 8,8 beoordelen.

SUPERIEURE SERVICE EN SUPPORT

Een goede service richting jou als klant is ons belangrijkste uitgangspunt voor iedere dienst. Gedurende het gehele implementatie proces krijg je de beschikking over een een team die de overgang naar Logicomm® begeleiden. Wanneer je eenmaal actief bent kun je rekenen op de beste support denkbaar.

BETROUWBARE PARTNER

Wij hechten grote waarde aan het principe ‘afspraak is afspraak’, Betrouwbaarheid is in elk opzicht belangrijk en daarom werken wij alleen samen met partners die dezelfde die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als Logicomm®.

WEBLOG / LAATSTE NIEUWS / REFERENTIES

Click-to-Dial
Tele2 Zakelijk gaat op in T-Mobile Ondernemen

DEZE KLANTEN GINGEN JOU VOOR: